torsdag 16 januari 2014

Smått och gott

Som den kontorsråtta jag är så har jag en nacke som är lite knasig. Den värker för det mesta dock mer eller mindre. Men sedan mitten på november har det varit mer och nu på slutet mycket ont. Men jag har tur för det kommer en naprapat till mitt arbete varannan vecka och då kan man gå till henne och få behandling. Naturligtvis kostar det men det kan det vara värt när man har haft riktigt ont. Så idag var jag på behandling. Hon är inte "snäll" utan pressar på som bara den men ofta känns det mycket bättre efteråt. Anna Didi heter hon och man hittar henne på Sigurdsgatan i Västerås när hon inte knådar mig och mina arbetskamrater på torsdagar. Hon är lite av en specialist på kontorsryggar. Så nu för vi se hur det känns imorgon när jag vaknar. Just nu känns det mycket bättre än igår.

Idag är en splittrad dag. Naprapat på förmiddagen och så måste jag kompa ut lite tidigare för att ta mig till banken. Har ett ärende där vid 15.30- tiden. När jag är klar där hoppas jag få lite tid över att shoppa present till min syster som har fyllt år och som jag ska uppvakta på lördag.

Sedan bär det av till en kväll  med Västerås sekreterarförening. Vi ska göra ett studiebesök på SARLINS, de gör stora industriugnar, spännande att se och att höra deras VD berätta om marknaden för sådana ugnar och hur de ser på framtiden. Studiebesöket inleds med en stunds flärd då vi ska besöka Affair, en inredningsbutik, som även säljer lite damkläder och  som ligger granne med Sarlins Där ska vi botanisera en stund och kanske shoppa något fint. Naturligtvis ska jag försöka att ta bilder ikväll så jag kan lägga upp här på bloggen och visa er. Men det blir först imorgon. Ha nu en underbar torsdag och tänk på att imorgon är det FREDAG!!!!!!Piggade upp det strikt gråa med en
färgglad långsjal från Lindex.
Lite piff för en kväll med andra
kontorsråttor! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar