fredag 17 januari 2014

Mingelkväll med sekreterare

Igår kväll var jag på en fantastiskt trevlig aktivitet med Västerås sekreterarförening. Vi började kvällen på Affair  där grundarna hälsade oss välkomna och berättade om sin affärsidé och sin verksamhet. Från Jokkmokk till New York som de kallar det för. Det ska finnas en affär som säljer flärd till vettiga priser med god kvalitet och med fötterna i myllan. När de var klara fick vi botanisera bland både kläder och heminredning och naturligtvis shoppa om man så ville.

När vi var klara där, en del av oss fick man nästan slita ur affären var det dags att gå över till SARLINS. Ett företag som tillverkar stora industriugnar. Som sedan används främst för att värma aluminium till bland annat bilar och mobiler. Företagets kvinnliga VD gav en mycket positiv information om företaget. Sedan  "gjorde vi torsdag" så vi intog ärtsoppa och drack varm punsch därtill.

Kvällen avslutade med en rundvandring i fabriken. Härligt att möte företagare som brinner för sin verksamhet oavsett om det är tung industri eller flärdfulla kläder och smycken. Nedan ser ni lite pics från gårkvällen.

Ha nu en underbar fredagkväll, själv ska jag göra mig iordning för dammiddag. Inte så dumt det heller. 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar