fredag 27 februari 2015

Shop Your Closet

Följer en bloggare i USA vid namn, Alexandra Brunetti. Hon skriver mycket om kläder och mode och främst om kläder för arbetet. Hon har denna vecka en utmaning, Shop Your Closet, vilket innebär att man ska titta in i sin garderob och försöka finna nya sätt att klä sig utan att handla nytt.

Tyckte det var en kul tanke, då man ofta slänger sig med orden, "jag har inget att ta på mig" och ibland springer man iväg och köper något för att fantasin tryter. Fast garderoben är full av fint och om man bara använder fantasin så finns det hur många kombinationer som helst att ta till.

Antog denna utmaning! Så denna vecka har jag gått in i min WIC och tänkt till och ibland tänkt om ett par varv och sedan har jag klätt mig. Vet inte om det blev så mycket annorlunda men en del kläder som jag inte tänkt på under lång tid kom fram och jag fick träna min fantasi. Bjuder på några pics från veckan här.

Äntligen fredag, gott folk. Önskar att ni får det helt underbart!
2 kommentarer:

 1. Bra ide!! Mixa matcha är en konst! Har kläder som är 15 år gamla som hänger med än! Blir olika stilar med andra accessoar. Kul! Ska kolla in hennes blogg. Har själv funderat på att ha en bloppis.

  Trevlig helg och Kram! Anna

  SvaraRadera
 2. Kul tanke med bloppis. Alla foton jag sett på dina kläder ser jag att du har en fantastiskt fin smak. Alltid kul att se så en bloppis skulle nog vara kanonbra för dig.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera