torsdag 26 februari 2015

Barn

Att få barn gör att man skaffar sig en soft spot för evigt. I förhållande till sina barn kan man aldrig hålla sig neutral. Det är så otroligt känsligt och nära.

När barnen inte mår bra mår man själv inte bra. Känner verkligen det just nu. Min dotter, mitt allt har varit ledsen de senaste dagarna och det berör mig så otroligt illa. Jag känner mig ledsen och försöker göra allt jag kan för att hon ska bli glad igen. Verkligen. Det kommer hon säkert att bli men till dess har även jag en iskall krans av bekymmer runt mitt hjärta.

Mitt lilla gryn, ska vara glad och bekymmersfri, det är väl så en mammas önskan är.

2 kommentarer:

 1. Jisses som jag känner igen mig! Som jag kämpat med en blyg och konflikträdd dotter under tonårstiden. När hon blev en våt fläck när första pojkvännen gjorde slut... Nu är hon stark o vuxen och bor långt bort men när vi ses är hon fortfarande lilla stumpan :)
  Och så kämpandet med en sons alla magplågor, sjukbesök, bup, kuratorer, psykologer, specialister.... Man slutar aldrig oroa sig - vad har hänt med vår värld med sk vuxna barn undrar jag. Vi kanske bryr oss för mycket. Eller också är det för tufft därute. Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Åh, vad skönt att höra att någon förstår hur jag känner. Hjärtat blöder ju när barnen mår dåligt. Det rör sig ju i huvudet på mig hela tiden nu. Känner mig maktlös. Tack för dina värmande ord.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera