tisdag 20 september 2016

Healthy living 9

Allt oftare infinner sig känslan av att det vore kul att börja om med nytt boende. Sälja radhuset och flytta till en lägenhet inne i stan. Bo mitt inne i city eller kanske en aning vid sidan av pulsen men vid vattnet.
Vakna varje morgon och se Mälaren breda ut sig. Glittrande på sommaren, busigt krusigt på höst och vår och med en yta helt isblank på vintern. Har ett område vid vattnet som lockar mig. Idag tog jag min lunchpromenad dit. Tog några foton med mobilen. Vad tror ni, skulle det vara ok att flytta till detta område?


Här är dagens uppdatering också.
Sömn
Ca 6 timmar. Sov dåligt inatt också.

Rörelse
4 km promenad

Frukost
Grön smoothie

Lunch
Proteindrink och ett äpple

Middag
Ärtsoppa
Två hårda smörgåsar med ost

4 kommentarer:

 1. Åh vad du kämpar på - tufft matschema det där!
  Visst förstår jag dig med tanke på flytt. Alltså de där områdena vid Mälaren, wow vilka lägenheter det finns, och läget! Jag skulle kunna tänka mig det - men trots att maken jobbat där på orten i typ 30 år så är han nog inte sugen - och det är ju höga priser, om man jämför hur vi bor nu.... Men jobbar man i stan och får nära till allt är det topp! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte heller hur jag vill göra riktigt. Så länge min dotter bor hemma tror jag att vi blir kvar där vi är. Som du säger så dyrt där vid vattnet i stan mot hur det är där jag bor nu. Sitter nog lugnt i båten ett tag till.
   Kram
   Maria

   Radera
 2. Förstår precis din känsla, men så länge killarna bor hemma får vi nog allt stanna här i svarta huset. I det området skulle jag mer än gärna bott, ser helt ljuvligt ut. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Det är toppenfint. Men, som du, så länge min 20-åring vill bo hemma, tror jag att vi blir kvar i radhuset.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera