onsdag 5 augusti 2015

Vintips

Sommar och rosé, det hör  ihop. I år har det dock inte varit så många kvällar med roséfeeling, inte än i alla fall. Är det en vacker kväll, när solen fortfarande är varm då är det härligt att ta plats på altanen med ett glas rosé och samspråka lite före middagen. Eller kanske dröja kvar i solnedgången med ett glas att sippa på.

Tycker om rosévin men kan tycka att det är lite svårt att finna det perfekta vinet. Antingen smakar det strävt, lite som rödvin som blivit misslyckat, eller så smakar det för sött nästan som karamell. Även om jag botaniserat i flera prisklasser har jag haft svårt att finna det perfekta rosévinet.

Så prövade jag Hanna & Amandas Perfect Day, där satt den! Perfect Day är perfekt!
Har du inte redan provat Perfect Day, så gör det. Kommer att passa bra  under alla heta augustikvällar, för visst är vi värda en riktigt kanonfin augusti!


4 kommentarer:

 1. Instämmer verkligen, det rosevinet ör verkligen perfekt! Testade ett annat, Valle Reale - som har fint rödvin - men det var inte lika bra som Perfect Day. Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt att vi har så bra smak, Milla.
  Allt gott.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 3. Håller med, här har det inte varit mycket rose i glasen denna sommaren. Alltid kul med vintips och det här blev jag nyfiken på. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Tina, prova det!
  Gottigott.
  Trevlig helg!
  Kram
  Maria

  SvaraRadera