måndag 3 augusti 2015

Tillbaka

Jaha, då var kontorsråttan tillbaka där hon hör hemma. Vid skrivbordet. Efter en något kall men mycket trevlig semester ska jag åter samla mig och ta tag i arbetet. Det är alltid med blandade känslor man gåt till arbetet första dagen efter semester.

Lite ledsen att semester, lata dagar utan att titta på klockan är över men samtidigt glad och förväntansfull då man får gå till arbetet och liksom starta om på nytt.

Fann ett konto på Instagram i helgen, Styleinadvance. Fantastiskt konto, där klädintresserade människor visade upp sina olika outfits. Det var alltifrån det sobert eleganta till riktigt galna och färgsprakande munderingar men det som var det mest fascinerande var att alla var + 65 år och de flesta var + 80, till och med 100 år. Kontot vill visa att ålder inte ska vara någon hämsko för ett klädintresse eller stort modeintresse. Inte snyggt när gamla människor klär sig som tonåringar men det är tråkigt om en modeintresserad man/kvinna känner att de inte kan leva ut sitt intresse för att de nått en hög ålder. Härligt konto, som jag ska följa.

Mina naglar har alltid varit av intresse för mig, vill vårda dem och ha dem vällackerade men nio gånger av tio väljer jag rött eller rosa nagellack, varför kan man undra när det finns så många fina färger.Tycker liksom inte att det passar en 50+ att springa runt med konstiga färger på naglarna. Men efter  att jag hade botaniserat i det härliga konto på Instagram så gick jag in i min dotters rum och letade upp ett riktigt somrigt nagellack och målade mina naglar i ljusblått. Och det känns riktigt bra.

Ett foto från kontot

Sommarnaglar

2 kommentarer:

 1. Klart du kan ha alla möjliga färger på dina naglar! Det har jag! Ska kolla in instakontot. Låter spännande!

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Anna,
  Tack ska börja köra diverse färger. :)
  Skrev fel namn på kontot, sorry, advancedstyle. Är det rätta namnet.
  Hoppas du finner det.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera