fredag 8 maj 2015

Plötsligt händer det.....

Igår hände något, jag vaknade pigg för första gången på veckor. Kände mig glad, åt frukost med min dotter, som också var hyfsat glad. De hade mösspåtagning på hennes skola igår och hon var redo för det. Gjorde sig fin för att se bra ut vid fotograferingen. Kan verka som en helt naturlig sak för en 19-årg tjej men som hon har mått de senaste månaderna vet man inte. Så varje dag med kraft och mod är en bra dag för oss.

Jag tittade in i min WIC med lite ny entusiasm igår och det blev färgglad klänning och färgglatt armband. Min "städrock" som jag kallar den klänningen. Det kändes riktigt bra att ha lite go i sig och känslan höll i sig hela dagen. Så när jag kom hem på kvällen så storstädade jag vår tvättstuga. Ett nödvändigt projekt, kan jag lova! Har ni tänkt på vad glad man blir av ett nystädat rum eller nytvättade fönster. Det kan kännas motigt att börja med rengöringen men när det är klart så känns det som bomull i hjärtat och man mår så innerligt bra.


En bra torsdag hade jag igår och vet ni vad idag är det fredag och jag kommer att ha lite flexledigt på eftermiddagen. Kan det bli bättre, nja, knappast.


5 kommentarer:

 1. Så skönt att det känns bättre!

  Önskar dig en fin helg! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Härligt att vakna glad och med glad dotter!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Rensa/städa är ren terapi - och gymnastik! : )

  SvaraRadera
 4. Tack för era fina hälsningar underbara ni!
  Kram
  Maria

  SvaraRadera