onsdag 2 april 2014

Inte lätt inte

Musiken dunkar högt, steppbrädorna är på plats, lamporna lyser upp lokalen och så längst fram den stora spegelväggen.

Min plats är näst längst bak. Jag ser på mig själv i spegeln.  Utan glasögon, aldrig glasögon på en träning, de glider bara ner på näsan. Ser mig själv, helt klädd i blyertsgrått, jazzbyxor och en liten piketröja. Tänker att siluetten är ganska ok. Ser ju rätt slank ut och faktiskt rätt juste  för att ha fyllt de 50.

Så kör vi step-passet jag studsar upp och ner och över brädan, svetten rinner och det känns bra. Så dags för lite sit-ups innan avslut. En ny övning idag. Sneda sit-ups. Man ska ligga lite på sidan och dra upp benen och samtidigt möta med överkroppen. Det är då jag känner den. Bulldegen som ska föreställa min mage.  Den känns och den är liksom i vägen när jag ska göra en elegant fällknivsövning lite på snedden.

Just i den stunden när jag känner den degiga klumpen som sprider ut sig runt min midja, just då rinner känslan av att vara en rätt juste 50 taggare bort. TANTVARNING skriker hjärnan istället. Fy och ve men sådant är livet, bara ta nya tag.

Så idag blev det färgglatt och försök till antitanti. April är det och då är det vår och det är härligt. I alla fall när man inte tänker på att kroppen eventuellt ska visas upp på en badstrand i sommar. Den dagen den sorgen. Nu kör vi april!

Klänning och färgrika strumpor blev dgens dress

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar