fredag 7 mars 2014

Modevisning

Har under några år arrangerat en modevisning på restaurang Primören här i staden. Det är företaget Chez Toi som kommer och visar sina kläder. Chez Toi betyder hemma hos dig och det var så allt började för detta företag för 25 år sedan. De hade homepartyn och visade kläder och sålde sedan kläder efter visningen. De såg en trend av kvinnor som arbetade heltid och hade mindre och mindre tid att springa i affärer. Då var denna "handla hemma tanke" verkligen en bra idé.

Detta koncept har för Chez Toi haft en fantastisk utveckling och de senaste åren är ett reglerätt homeparty för litet. Det har mer och mer utvecklats till stora modevisningar men med möjlighet att köpa kläderna efter visningen.

De säljer bland annat märken såsom Time, Micha. Nu är det dock så att damerna som äger Chez Toi har beslutat sig för att avveckla sin verksamhet och i sommar säljer de ut allt och går nästan i pension. Jag skriver nästan då de kommer att ha en webbshop igång.

Så igår arrangerade jag modevisning med Chez Toi för sista gången och det var glatt och trevligt. 
50 damer kom. Men lite sorgligt var det också. Många av gästerna har följt Hjördis och Yvonne från Chez Toi under alla 25 år. Så det blev mycket kramar och en del blomster.
En kväll i modets och vänskapens tecken.

Ikväll är det annat kul som stundar då ska jag på invigningsfest med min syster men det kommer rapport om det lite längre fram.

Super trevlig helg!1 kommentar: