onsdag 2 augusti 2017

Tillbaka i vardagen


Då var det slut på havsvatten och sand mellan tårna, nu är det vardag och kontorsstol som gäller.
En förlängd helgresa till den italienska rivieran är över och så är även min sommarsemester. Har haft fantastiska fem dagar och jag ska delge er fler foton lite längre fram men nu lite hederligt arbete.2 kommentarer:

 1. Å men haaallåååå...
  Nu har jag hängt härinne en hel lång stund och läst ikapp...och det slog mig att jag nog inte lämnat något spå efter mig de senaste gångerna jag varit här...:( Dumt för det är ju så roligt att få ett hej och en kram...;) Hur som så åååååhooooooj vad jag blev peppad att träna nu. Jag har svårt att springa pga min fot men jag tänker att om jag börjar som du med pw varje dag kanske det går att "lufsa" lite i alla fall... mitt mål är 3km så jag tycker absolut att du ska vara stolt över dina 3-4... å Paulo Roberto måste jag spana in...kan ju faktiskt behöva börja följa någon med träningsmani..;) Å din vänninas förs fys sen mys är ju så himla bra... lite samma som ledorden på Selma spa... Så måste jag ju såklart säga att fy så sorgsamt att du fått artros...:( Bra ändå att du gör vad du kan för att mota bort det.
  Å Italien...alltså jag ÄLSKAR Italien och jag ser verklien fram emot att få se dina bilder därifrån. himmel så härligt...å maaaten...ååååå...
  Jag är tillbaka på kontoret och fyyy så trist det är...vill bara hem o greja...
  Kraaam å ha en fin dag!
  Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Katarina för din kommentar, känner mig så glad och stolt att JAG har kunnat peppa någon att börja med träning. Jag som kallar mig själv klumpedumpen egentligen men nu jäklar har jag fått inspiration av både Paolo och min väninna. Så nu vill det till att jag hänger i och med dina fina kommentarer kommer det att bli lättare.
   Ha en superfin dag.
   Kram
   Maria

   Radera