tisdag 8 augusti 2017

Bling eller inte bling

Sommar och tillbaka på kontoret gör att klädkoderna ska ställas om från det mer strandslappa till det mer strikta. Idag har jag verkligen gått emot mina principer angående skor på kontor.

Egentligen tycker jag, att på kontoret ska jag ha hela skor oavsett årstid. Men det kan ibland kännas lite för strikt så då har jag typ sandaletter ibland, vid fint väder. Men hur är det med bling. Kan man ha skor med blingbling på kontor? Känner mig högst tveksam här. Absolut inte vid en mötesdag men om det bara är en kontorsdag då kanske det går.

Idag kände jag för att ta på mig mina nya sommarsandaletter med blingbling. Gillar dem verkligen men har endast haft dem vid ett par tillfällen och blev så sugen idag. En blå kostymbyxa, blåvitrandig blus och så lite vita blingbling skor, det fungerar väl. Känner mig lite busig idag, med andra ord.

Syns inte hur de gnistrar, men jag lovar,
de gör det


Nästa vecka kör allt igång med full fart här då är det möten och besök mest hela tiden så då är det inte läge för glittriga fötter men jag suger ur det sista av semesterkänslan, även om jag arbetar, och kör på sandaletter idag.

Är det ok?

4 kommentarer:

 1. Hej Maria,
  Vilka jättefina skor :)) Jag fröstår vad du menar, men just innan allt "kört igång" och ala är på plats kan det vara lite mer leasure på kontor tycker jag :)

  Å vilken härlig resa ni verkar ha haft!! Underbart ju.
  Jag har ju en tjejresa i september, så det närmar sig med stormsteg :)

  Tack för din fina kommentar, kändes fint att få ord på det jag själv kan känna med.
  Kraaaaam Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna, då är vi inne på samma linje.
   Ha en fin dag.
   Kram
   Maria

   Radera
 2. Superfina sandaletter! Älskar blingbling med stil. Har en rosa stickad jumper med glittriga paljetter. Mina elever älskar den =) Gör alltid någon glad!

  KRAMAR Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Förstår att dina elever tycker om din rosa jumper med glitter. Minns själv hur jag älskade när mina lärare var fint klädde och vad det gjorde att jag blev mer engagerad. Det ytliga har en djupare betydelse än vad många tror.
   Ha en fin dag.
   Kram
   Maria

   Radera