onsdag 17 december 2014

Vilken människosyn

Nu är Jimmy Åkesson sjuk. Troligtvis helt utbränd.  Vem kan vara förvånad,  så mycket han fått utstå utan att med en min visa de inre känslorna. Tro nu inte jag är svag för honom, konstaterar endast fakta.
Intressant är att nu när han är borta från ledningen i partiet kommer verkligheten fram. SD kan frisera åsikterna men när allt kokar ihop så har de bara en hjärtefråga,  invandring.
Söders uttalande om judar och samer är ett tydligt tecken på det.  De är helt besatta av ursprung.  Endast det helt svenska är värda något. Söder har för ett par år sedan önskat registrering av invandrare. De som har en utlandsfödd förälder ska till och med registreras som invandrare.
Mår illa av deras åsikter. Varför skulle ett samhälle bli så mycket bättre med endast en nationalitet.  Mångfalden ger dynamik och vässar oss till utveckling.
Alla små rädda människor ser ner på olikheter.  Men, i detta sammanhang och med ett extra val i antågande,  ska vi komma ihåg att små rädda människor är de verkligt farliga.
Min förhoppning är att extra valet inte blir en brun framgång.  Låt oss nu enas mot främlingsfientligheten och rösta bort det bruna och folk som Söder. Nu står vi upp för mångfalden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar