måndag 28 mars 2016

Trevlig påskmiddag

Var på en mycket trevlig påskmiddag hemma hos min systers svärmor igår, på påskdagen. Hon har nyligen sålt sitt hus och köpt en lägenhet inne i Västerås. Det var verkligen en trevlig och ombonad lägenhet.
Påskhelg och ny lägenhet, då
måste värdinnan få en stor
bukett, tycker jag, tog
med mig en i rosa och lila nyanser.

Vi hade ordnat lite knytis, även om värdinnan hade gjort det mesta, en härlig påskbuffé dukades upp som vi avnjöt tillsammans.

Det var en trevlig kväll, precis en sådan som jag tycker så mycket om, när olika generationer träffas och umgås. Det finns massa gott att tugga på och de ena ämnet efter det andra dyker upp i samtalen.

Påsken är en tid jag verkligen tycker om, för den ger tillfälle till träffar med familj, släkt och vänner, god mat serveras och massa godis, man får dekorera hemma men den är inte så kravfylld. Så är det många dagar också, det är ett plus.

4 kommentarer:

 1. Ja men visst är påsken härlig! Ett par extra lediga dagar, vår och ingen stress... :)
  Låter som en trevlig tillställning, gillar också när det är människor i olika åldrar.
  Kram/maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Verkligen kanonhärlig helg. Hoppas också att du, Maria, har haft en underbar helg!
   Kram
   Maria

   Radera
 2. Vilken fin knytis! Massor av gott! Min favorittårta också :-) Underbar tulpanbukett hon fick av er. Du är jättefin i den lilamönstrade klänningen. Ser ut som en Desigual.

  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna,
   ja det är en Desigual. Tack för att du tycker den är fin. I söndags var en sådan där dag när jag tog på mig en sak och sedan kastade av mig den för att sätta på mig något annat. Så blev det denna klänning till slut.
   Kram
   Maria

   Radera