tisdag 5 augusti 2014

Grått idag

Tror inte jag är mig själv längre när jag finner det skönt att jag på min sista extra semesterdag njuter av att vädret är grått och småregnigt. Brukar älska sol. Men vi har haft ett sådant otroligt fint väder så kanske även jag står ut med en dag av grått väder. Vilket faktiskt är lite mysigt.

Det faktum att jag bor nära den stora skogsbranden bidrar också till att jag verkligen önskar regn nu. Även om jag inte är akut nära så luktar det rök och det är som en tät rökdimma utanför mitt hus.
Vi uppmanas att hålla dörrar och fönster stängda. Att vistas utomhus är dock inte farligt men man kanske inte ska sitta ute och ta en lång fika med sin bästa väninna precis idag. Därför är det också perfekt att det är lite mulet för då är man hellre inne.

Är man ledig och ska vara inne och vill ta det lite småsoft så är film och serier helt fantastiskt att fördriva tiden med. Så tänkte bidra med lite tips.

Har sett en kortserie via BBC i sommar som var mycket bra. Sherlock Holmes, den är spännande, kvick och humoristisk. Jag är ingen deckarnörd men detta är något annat jag satt som klistrad och längtade till nästa avsnitt. Såg den via BBC men tror den finns via ViaPlay också.

American Hustle är en amerikansk dramakomedi. Den handlar om en korruptionshärva och den utspelar sig i mycket trogen 70-tals miljö. Fantastiskt bra film och om man, som jag, är svag för maffiafilmer så är detta ett måste att se. Att sedan Bradley Cooper spelar en av karaktärerna gör inte filmen sämre. Hade svensk premiär i februari 2014. Blev nominerad till tio Oscars.

Sweet Home Alabama, den såg min dotter och jag igår. Den gamla godingen (2002). Romantisk komedi när det är som bäst. Den är välspelad och rolig och man mår så bra när man har sett den. Snacka om feelgood film. Kan ses om och om igen. Underbar.2 kommentarer:

 1. Hej! kul att hitta hit tack vare din rara kommentar inne hos mig :)

  Hoppas på en fin dag för dig! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej.
  Tack för din titt och jag ska göra mitt bästa för att dagen ska bli bra och fin. Hoppas även din blir underbar.
  Hoppas även du tittar in flera gånger hos mig.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera