måndag 12 oktober 2015

Cypern

Nätverksträff på Cypern med mina kollegor i Europa stod på agendan några av de sista dagarna i september. Företrädare från European Management Assistants på Cypern hade arrangerat ett fantastiskt event. Som både innehöll mingel och möten med andra i yrket men också utvecklande seminarium.

Dagarna var förlagda till Athena Beach Hotel i Limasol. Hotellet var helt fantastiskt. Det fanns allt från fina hotellrum, till fullfjädrat gym, till härliga stränder och underbart poolområde.

Konferensvåningen hade allt man kunde tänka sig och personalen var mycket tillmötesgående. Det var flyt vid fikaraster och varje gång man lämnade konferenslokalen var den städad när man kom tillbaka.

Maten är värd ett eget kapitel men låt oss säga att den var helt gudomlig och riklig. Detta hotell är ett kanonbra konferenshotell och säkert ett helt fantastiskt hotell att semestra på.

www.athena-cbh.com2 kommentarer:

  1. Ser helt underbart ut, förstår att du njöt. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Cypern är lite av ett favoritställe för mig. Hade dock aldrig varit i Limasol. Var både trevligt och intressant. Samt mycket gott! :)
    Kram
    Maria

    SvaraRadera