fredag 26 september 2014

Mycket kan hända en torsdag

Gårkvällen var en kväll att minnas. Mycket hände som jag aldrig hade trott jag skulle vara med om.

Kvällen började på Vigårda, ett hamburgerställe i MOODgallerian. Vill man äta en god hemmagjord hamburgare med tillbehör, typ som meny, och inte betala mycket mer än på McDonald, då ska man bege dig till Vigårda. Värt varenda krona att äta där.

Mätta och belåtna begav vi oss mot NK som hade bjudit in hjärtat till herrkväll, Herrarna fick ta med sina respektive. Alla herravdelningar var öppna och de var fyllda med vackra höstkläder och en mängd överraskningar. Mannen kom ett par kassar paltor rikare hem.

Så var det då dags när klockan närmade sig 22.00 att ställa sig i kön. Kön till nya ajfånen. Kön ringlade sig lång på Kungsgatan utanför Telia butiken och dess personal servade för fullt. De langades fram korv och bröd, äpplen, choklad, kaffe, muffins och stämningen var hög. Det var en folkfest i den mörka och lite kyliga höstkvällen. Så var då klockan äntligen 00.00 och dörrarna öppnades och spända människor strömmade in för att hämta sina mobiler. Glada och lyckliga kom de tillbaka ut med små lila kassar med vita glänsande paket i. Tänk vad en liten teknikpryl kan sprida glädje.

 Mitt hjärta var så nöjd när vi styrde mot Västmanland igen och idag var det semester för honom. Han var mäkta glad när han tittade ut idag och såg att vädret var lite halvdåligt. Dagen kunde ägnas åt den lilla glansiga teknikprylen. Lyckan var fullkomlig.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar