söndag 9 februari 2014

Kan jag inte få bli bra nu

Inte så kaxig idag heller. Hostan håller i sig men det kunde vara värre vill dock bli riktigt bra nu och kunna träna och jobba som vanligt. Helt enkelt vara igång.

Vill ni få en riktig filmupplevelse i soffan så här på söndagkvällen hyr, White House Down. Vi såg den förra söndagkvällen. Vi satt som klistrade, en verkligt välspelad och bra actionthriller.
Polisen John Cale  har just nekats sitt drömjobb att skydda president James W. Sawyer vid Secret Service. För att inte göra sin dotter besviken med den dåliga nyheten tar han med henne på en rundtur in the White House. Samtidigt omringas byggnaden av en tungt beväpnad paramilitär grupp. När det utbryter kaos och tiden innan regeringen faller blir knapp, är det upp till John att rädda sin dotter, presidenten och landet. Ja, ni förstår upplagt för en riktigt bra och spännande film.

Så var det söndag och recept. Idag kör vi en enkel variant.

Café de Paris kyckling (4 pers)

4 kycklingfiléer
Tre påsar Café de Paris sås
En halv squach
4 portioner ris
Koka riset enligt anvisning.
Salta lite på kycklingfiléerna och stek dem till fin färg i stekpanna.
Gör iordning såsen enligt anvisning på paketet.
Skär squach i tunna skivor..Fyll en gratängform med riset. Lägg på de brynta filéerna Squachskivorna ovanpå kycklingen. Så häller man såsen över hela härligheten.
Ställ in i ugn,
200 grader i ca 30 minuter så att kycklingen blir genomstekt.
Ät med sallad till.

Superenkel middag, den hade vi igår här hemma.

Supermysig söndagkväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar