onsdag 1 februari 2017

Ingen vanlig onsdag
Idag är det ingen vanlig onsdag i mitt liv. Idag är det DEN ONSDAGEN! Är ordförande för nätverket EUMA (European Management Assistants) i Sverige, vilket jag säkert skrivit om tidigare. Kan liksom inte låta bli, det är min "baby". Ikväll byter EUMA namn till IMA (Internation Management Assistants). Vilket vi ska fira in ordentligt.

Det är inte enbart ett namnbyte, utan vi sjösätter även vårt nya varumärke och vi lämnar gränserna runt Europa och går ut i världen. Ett stort kliv mot något större. Vi har många kollegor utanför Europa som vill vara med i vår organisation och nu öppnas möjligheten. Stora förändringar sker i vårt yrke, bland annat genom digitaliseringen. När förändringens vindar blåser är ett nätverk i framkant något att luta sig mot. Ett nätverk som förser medlemmarna med det senaste trenderna inom bland annat administration och teknik.

Så ikväll går vi från beige till blå och från Europa till VÄRLDEN! Jag finns på plats på Operaterrassen i Stockholm och skålar in den nya tiden tillsammans med alla härliga och framsynta medlemmar.
4 kommentarer:

 1. Spännande och stort GRATTIS och Lycka Till!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. JA, det är mycket spännande och fantastiskt roligt. Vi hade en toppenkväll, igår.
   Tack för din hälsning.
   Kram
   Maria

   Radera
 2. Jisses så spännande och jag förstår att du hade en riktig höjdarkväll. Ha en fin helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack och trevlig helg till dig.
   Kram
   Maria

   Radera