fredag 3 februari 2017

Blev fantastiskt

Onsdagskvällens lanseringsfest blev inte bara bra, den blev fantastisk. Operaterassen var, som alltid, en trevlig plats med underbar utsikt över det kungliga slottet, att vara på.


Det bjöds på en god buffé och god dryck därtill. När väl det nya namnet var inskålat så fick vi njuta av fartig underhållning av Stage4You. Hela salen med 75 gäster stod upp och klappade händerna och dansade loss.Är man assistent på ledningsnivå då är man ofta ensam i sitt yrke på sin arbetsplats då är ett nätverk så viktigt att ha. En grupp av människor som har samma situation och som man kan dryfta olika frågor med. IMA, är så bra därför att det håller så hög kvalitet på alla sammankomster. Det är inte enbart en social klubb, utan förser sina medlemmar med massa matnyttig kunskap. Genom föredrag och stuidebesök, mentorprogram med mera.

I onsdags var det fest, men den var genomförd av medlemmar i styrelsen som på ett proffsigt sätt, utöver sitt dagliga arbete, hade arbetat fram allt. Jag är mycket stolt att vara ordförande tillsammans med detta kompetenta gäng.

Välkommen IMA!
 

Alla skulle glittra denna kväll.
Tyvärr syns det inte att hela klänningen
var guldglittrig


Känner du någon som har ett liknande arbete som jag, coordinerar livet för ledningen på ett företag, så tipsa dem om IMA. Vi är många men kan alltid bli fler. Det är bara att kontakta mig. :)

Nu önskar jag er alla en toppenfin helg!


4 kommentarer:

 1. Fin du var! Känner ingen tyvärr. Men så kul att festen blev så lyckad!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Härligt att festen blev lyckad. Och fin är du. Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för din fina kommentar.
   Kram
   Maria

   Radera