onsdag 10 augusti 2016

Vackert men.......

Igår när jag vandrade vägen från bussen och hem efter arbetet, såg jag att rönnbären var stora och vackert röda. Det är något visst med augusti, åter möts vi på arbetsplatserna, snart startar skolor, träningar, utbildningar med mera. Kräftfester väntar.


Det är en härlig tid och naturen är vacker på det där helt underbara mogna sättet. Allt är verkligen i full blom och allt har nått sin höjdpunkt.

Vad jag inte tycker om är när augusti blir kall, blåsig och mörk. När augusti känns som höst, det vill jag inte ha. I år har augusti tyvärr bjudit på några riktigt höstlika dagar. Hoppas på en vändpunkt till helgen så att vi åter får uppleva några riktigt varma sommardagar innan den riktiga hösten tar sitt grepp om oss.

Snälla höst, jag älskar dig, men vänta med din ankomst till september!

6 kommentarer:

 1. Hösten kom verkligen snabbt i år. Men vi får hoppas på några brittsommardagar.
  Kram Helén

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas på både fin sensommar och en underbar brittsommar.
   Kram
   Maria

   Radera
 2. Håller helt med! Augusti ska vara månaden då det är sensommar, hösten ska smyga fram i september. Nu blev det lite väl kyligt, men hörde att det skulle bli bättre nästa vecka...
  Ska kolla om jag hittar rönnbär i min närhet, så vackert!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Jaa hösten får inte komma än, den kan vänta ett tag. Det brukar ju bli varmt när skolorna kör igång. Kul att du bor så nära Åsby, då hade vi ju kunnat setts. Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade varit jätteroligt att träffa dig IRL på Åsby. Var där en sväng i fredags.
   Kram
   Maria

   Radera