torsdag 11 augusti 2016

Strindberg

Inte ofta jag lägger ut foton från mitt hem. Vet inte varför, egentligen. Kanske ska bli ändring på det, vi får se. Hur som helst, så hade jag en Strindbergslampa, för några år sedan tröttnade jag på den och ställde ut den i garaget. Där råkade den gå sönder, kupan föll av och gick i tusen bitar.

För ett tag sedan kom jag på att det kanske skulle vara fint att börja använda lampan igen, började leta efter kupor att ersätta den trasiga med. Men har inte funnit någon passande. Så dök ju alla dessa stora lampor upp och det är inne att enbart ha glödlampor, helt plötsligt.


 
Resolut for jag iväg och köpte en stor glödlampa, putsade upp lampfoten och ställde den på mitt sideboard. Blev riktigt nöjd, tycker det blev piffigt. Vad tycker ni?
Gammal Strindberg blev som ny. Lite mer passande 2010-talet.

 
När jag nu är igång på temat, Strindberg, måste jag få presentera familjens finaste Strindberg. Sambons äldsta dotter och min bonusdotter. Det är en äkta Strindberg av fin kvalitet.

6 kommentarer:

 1. Ja, eller hur, fint när man kan komma på nya lösningar:)
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Coolt det blev, kul! Grattis till fin sonhustru. KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du tycker det blev coolt. Det är en mycket fin tjej. Hon lystrar till efternamnet Strindberg. Släkt med the Strindberg. :) Men det är inte min bonusdotter. Trevlig helg önskar jag dig.
   Kram
   Maria

   Radera
  2. Släkt med Strindberg på hennes mors sida. Ett litet tillägg. :)

   Radera
  3. Vad skriver jag, helt väck är jag. Det ÄR min bonusdotte!

   Radera