tisdag 31 maj 2016

Osminkad sanning

Plötsligt högg det till, i bilen på väg till restaurangen, där vi skulle inta morsdagsmiddagen. Det högg till på sidan av mitt vänstra öga. Började göra ont i benet kring ögat. Vad kan detta vara, tänkte jag men slog bort det som något tillfälligt.

Under kvällen tilltog värken och den kröp ner mot ögat, så kom klådan, det började klia något infernaliskt i ögat. Min tanke, ögoninflammation på gång?

När jag slog upp mina blå till en ny arbetsvecka igår, så var vageln i vänstra ögat ett faktum. Inte så stor, men den fanns där. Idag är den betydligt större!Helgen som ligger framför mig är en riktig festhelg, kan jag avslöja. Flera fester och kalas kommer att avlösa varandra. Vill absolut inte ha en jättevagel då. Så idag kör vi helt osminkade ögon på arbetet. Har nog aldrig hänt tidigare.

Inte toppenkul, för det är, inte bara fult, utan det är obehagligt i ögat, hela tiden. Dock vet jag, detta är inget livsavgörande, endast en vagel, som jag hoppas ger med sig snart.

2 kommentarer:

  1. Kul med alla festligheter men trist att få en vagel i ögat. Det ömmar ju och gör ont också. Hoppas vageln i ögat har försvunnit till helgen.

    KRAM Anna

    SvaraRadera