tisdag 19 april 2016

Hektiskt veckoslut

Ni skulle få hänga med på mitt event i slutet av förra veckan och hela helgen, ja det skrev jag. Så sitter jag här och har inte skrivit en rad. Känns inte bra.

Verkligheten blev den att tiden blev galet packad av uppdrag så jag fann inte tid att skriva och igår var jag så trött att jag slöt mina ögon mycket tidigt.

Är med i ett nätverk för tjänstemän inom Management Support i Europa, EUMA (European Management Assistant) Ett litet mer fancy namn för kontorsråttor. I fredags och lördags samlades en hel grupp av oss kontorsråttor i Stockholm, på Clarion Sign.

Under fredagen var vi ett 50-tal som genomförde ett så kallat Council Meeting, där den europeiska styrelsen presenterade en rad frågor som diskuterades. Sverige är det största medlemslandet och därför hade vi en egen punkt där vi berättade om vad vi gör för att värva medlemmar.

Corporate style, var det första dagen

På lördagen var det Training Day. Där två duktiga tränare genomförde work-shop med hela 200 kontorsråttor från hela Europa. Laura Belgrado och Peter Andreou, var namnet på tränarna och temat var Self development. En helt otroligt lärorik dag.

Mycket bra men också roliga tränareVi hann även med en galamiddag på Solliden med en fantastisk utsikt över Stockholm och även fast vädret var i stort sett bara grått så lyckades solen visa sig just den kvällen när vi började middagen och alla gäster var lyckliga. Solliden bjöd på god mat och fin underhållning. Spontandans uppstod och vi hade det toppenkul.

On my way to Solliden


EUMA har en styrelse för Europa och så finns det en styrelse i varje medlemsland. Helgen avslutades med årsmöte för den svenska EUMAföreningen  på Sheraton Hotel. Där fick också EUMA en ny sverigeordförande och det är jag som numera kan titulera mig som just det, Chairman of EUMA Sweden. Känns mycket ansvarsfullt och jag är lite skakig inför uppgiften men jag kan inte låta bli att vara rätt så stolt också.

Utöver ovan angivet hann jag med välkomstparty på torsdagkvällen på Nobelmuseumet, äta middag med min bonusdotter, gå på ett kortare mingelparty och starta upp ett mentorprogram. Det var ett tempo utan dess like för mig, så igår var damen trött, vill jag lova. Helt slut om jag ska vara ärlig.
Tur inte varje helg är som denna då skulle det snart inte vara mycket kvar av mig.

Grått väder bjöd huvudstaden på


7 kommentarer:

 1. Grattis till ordförandeskapet! Var roligt och spännande!! kram

  SvaraRadera
 2. Grattis! Bra jobbat! Tjusig är du också i den lilla svarta.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Varmt tack, Anna. Ja, den svarta klänningen är jag glad att jag köpte.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Grattis! Vad roligt. Och det verkar ha varit ett lyckat event. Snygg på middagen var du också. Kram Annika

  SvaraRadera
 6. Tusen tack, Annika.
  Verkligen snällt skrivet. Lite nervöst men jag ska göra mitt bästa.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera