onsdag 13 april 2016

Bloggutmaning

Fick en rolig bloggutmaning av Lena som har en jättehärlig blogg. Den följer jag ivrigt.

Så ok nu kör vi, så ni alla lär känna mig lite bättre.

Vilken är din favoritglass?

Är ingen stor glassmänniska men när jag äter glass så är det Magnum mandel. Har jag turen att någon gång äta italiensk glass, så går det mesta med choklad, vanilj eller nötter ner.

Vad skulle du göra om du vann en miljon, även om du lever i ditt drömliv?

Först skulle jag gå och köpa mig en Diorväska, älskar dem, men tycker de är liiite för dyra. Sedan skulle jag resa, för det är något jag älskar. Ge en slant till forskning om sjukdomar i hjärnan, vilket berör mig mycket då min far gick bort i hjärntumör. Samt till hjärtsjukdomar då min mor avled p g a massiv hjärtinfarkt samt att det finns många i min närhet som även drabbats av hjärtfel. Flyktingsituationen skulle jag även komma ihåg.

Hur hanterar du en situation om du är i ett stort rum med massa folk och du ingen känner – då det förväntas att man ska vara social ex på en fest/kalas/jobbfest osv

Då jag har upplevt mobbing som barn kan jag drabbas av känslan att ingen vill umgås med just mig. Men det brukar jag skaka av mig och har jag bara gjort det så är jag ganska bra på att mingla och prata med människor om ditt och datt. Tycker om det, om jag ska vara ärlig.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv och varför?

Att jag är en internationell person. Det vill säga jag har lätt att anpassa mig till olika kulturer. Att jag är snäll och social och har lätt att sätta mig in i andra människors situation, vilket gör att jag inte så ofta sårar andra utan har en fingertoppskänsla för vad man ska säga och göra.
Samt att jag är en arbetshäst, kan jobba hårt.

Hur länge har du och din man/sambo varit ett par?

I snart nio år. Vi träffades vid fikat på ett seminarium. Han lyckades få mitt visitkort och så började han att ringa. Jag blev otroligt betagen av honom. Hans skarpa hjärna och hans intresse av mig.

Mannen i mitt liv


Om du hamnar i ett bråk, hur hanterar du det, är du den som tar fighten eller som tar emot? 

Jag är den som alltid drar mig undan. Vill inte strida och bråka, om det inte är för att det berör i stort sett min överlevnad. Är en mes där.

Vad dras du till för bloggar, vad är viktigt på en blogg, vad ska finnas med anser du?

Tycker om livsstilsbloggar. Som visar heminredning och mode, samt läsa om andra människors vardag. Men kan även läsa politiska bloggar som berör det dagsaktuella politiska läget. Men tycker om att få impulser om vad som är på gång inom hem och flärd och samhälle.

Vem är bästa programledaren anser du på tv?Varför?

Just nu är det nog David Hellenius. Han är kvick och har humor. Samt snyggt klädd. Gillar honom skarpt.

Har du träffat någon kändis och pratat med & i vilken situation var det då i så fall?

Gamla folkpartiledaren Lars Leijonborg, och jag var samtidigt en vecka på Cypern. Han var partiledare då, vi var på samma konferens, våra barn var med och de var lika gamla så de lekte hela tiden. Har även träffat Bengt Westerberg. Det är politiker men ändå kända.
Tilde di Paula träffade jag i februari i år. Jag var med i ett scensamtal på en konferens, Vidgade Vyer, Där hon var moderator. Snacka om att hon var trevlig, man hade kunnat hänga med henne hur länge som helst. Regina Lund, träffade jag på en restaurang i somras och hon var snäll och tog ett foto av hela mitt sällskap.

Vilken är den roligaste sporten att utföra eller se på?

Konståkning och andra bedömningssporter som t. ex, halfpipe älskar jag att se på. Är väl inte jordens sportigaste men jag gillar att motionera. Så det jag tycker är roligast att göra själv är aerobic och så PW. Tidigare var simma bland det roligaste jag visste men tyvärr har jag fått fel i ett knä som gör att just det inte känns så bra, alla gånger.

Där var lite information om mig. Nu sänder jag utmaningen vidare till Helen Linda Anna
hoppas ni hänger på. Ni har alla bloggar som jag tycker mycket om.

2 kommentarer:

 1. Vad kul att få reda på lite mer om dig! Själv drömmer jag om en Chanelväska =) Ska anta utmaningen.

  KRAM!! Anna

  SvaraRadera
 2. Kul, Anna. Såg nu att jag skrev fel även jag drömmer om Chanelväskan. Lite lustigt att jag skrev Dior och menade Chanel. Har faktiskt tre Diorväskor. Den gamla varianten.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera