tisdag 9 februari 2016

Niklas

I fredags hade jag träff med Niklas, Inte vilken Niklas som helst utan Niklas Strömstedt. En julklapp från äldsta bonusdottern som löstes in.

Kvällen började med champagne i baren på Börsen och som följdes av middag och så en fantastisk föreställning av Niklas Strömstedt.

Niklas var lågmäld, det var riktigt fascinerande att se hur långt han nådde fram med sin lågmälda hållning. Men musiken var vacker och mellansnacket precis avvägt, så det blev personligt men inte plumpt. Han visade verkligen vilket proffs han är. Musiken njöt man verkligen av!

Baren på Börsen är anrik och personalen proffsig. Champagnen god, förrätten hade vi kunnat vara utan, varmrätten, en risotto, var helt utsökt, desserten hade vi kunnat vara utan. Så betyget för denna kväll var en klar femma av fem möjliga till showen. Personalen var också fem av fem möjliga. Men maten blev en trea av fem möjliga och det tack vare en utsökt varmrätt.

Rekommenderar varmt att se denna show men ät endast varmrätt.

Hjärtat bjöd på ostbricka på rummet
innan vi gav oss iväg mot Börsen


Kall fin champagne

Inga bra foton, men ändå!

6 kommentarer:

 1. Vilken fin present. Kul att få åka iväg och få en trevlig kväll. Tycker oftast att maten är lite sämre när man äter på showerna. Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Absolut, en härlig kväll.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 3. Absolut, en härlig kväll.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 4. Vilken fin present! Jag gillar Niklas. En fin och intelligent man. Tyckte om hans musikprogram han hade på TV. Just att han var så lågmäld. Passar mig!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Precis Anna, lågmäld och smart.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Precis Anna, lågmäld och smart.
  Kram Maria

  SvaraRadera