onsdag 24 februari 2016

Aldrig för sent

 
 

Alla vi som läser bloggar och skriver på bloggar behöver inte övertygas om de sociala mediernas betydelse. Vill ändå slå ett slag för att Facebook, Instagram, Snapchat, med flera inte enbart är ett forum för att visa en fin yta, eller för att stilla nyfikenheten över grannars nya inredning eller yviga leverne.

Sociala medier är viktigt som en plattform för människor, föreningar och företag. Mycket bra och nyttig information sprids via sociala media och då har det en stor spridning, många läsare. Fler läser Facebook, än det är som läser debattartiklar, kultursidor, nyhetstidningar med mera. Ca 30 % av de som har Facebook läser den innan de går ur sängen, så snacka om intresseväckande media.

Sociala media visar att det är aldrig för sent att göra det man önskar och brinner för. På Instagram följer jag flera modekonton som drivs av kvinnor över 50 och 60 år. Fantastiskt! På Facebook finns möjligheten att dela intressanta artiklar och när något sticker ut och väcker värme, glädje eller ilska så delas det och det delas  många gånger och fler och fler får läsa. Kunskap och information delas vidare.

Som artikeln om Greta 94, som alltid önskat att få vara Lucia men som aldrig haft lyckan att vara det men som 94 år gammal får sin dröm uppfylld. Aldrig för sent!

Precis som jag skrev om igår, min önskan att föreläsa om det jag brinner för, just nu, mitt yrke, och att jag faktiskt har gjort det nu ett par gånger. Roligt att dela det och visa att fast du fyllt 50 och några år till så kan du om du vill. Aldrig för sent!

Aldrig för sent är verkligen en viktig ledstjärna och som ska spridas vidare för vi lever när vi lever så varför sluta drömma bara för att åren går. Har man lyckan att vara frisk och verkligen få leva så kör på och satsa på det som hjärtat och hjärnan brinner för. Sprid det sedan vidare inom sociala media så växer budskapet och alla får se, att det är aldrig för sent.


Mitt första scensamtal, som sagt,
aldrig för sent


2 kommentarer:

 1. Nätet är fantastiskt på många sätt. Har fått kontakt med många likasinnade och hittat gamla barndomsvänner. Nätet är vad vi gör det till. Så tråkigt och hemskt med all skit som även dyker upp med nättrollen och andra skumma affärer. Men För mig är bloggen, insta o fb bara positivt o kul!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. För mig är det också bara glädje men man blir rädd för det hat som en del personer utsätts för.
  Ha en bra dag.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera