onsdag 3 juni 2015

Sundbyholms slott

Ösregn, snålblåst och kallt som sjutton, ja så var det igår när jag steg ombord på Napoleon. En liten skuta som skulle ta mig till Eskilstuna och Sundbyholms slott.

Men detta ruskiga väder till trots så blev stämningen hög ombord direkt. När man serverar  ca 40 kontorsråttor bubbel och tilltugg så är det inte långt till prat och skratt.

Väl vid Sundbyholms slott var det smakprovspromenad, vilket innebar att vi fick vandra runt i omgivningarna och stanna till vid olika stationer och smaka olika produkter och sedan svara på en rad frågor om desamma. Mitt lag vann, vill jag genast berätta. :)

Kvällen slutade med en god middag i den stämningsfulla slottsmiljön. En liten krydda på kvällen var att årets bönder var på plats för inspelning. De var dock på en annan våning men jag tror jag såg ett par tre stycken av dem smyga runt där.

Fint mottagande i Sundbyholm

Kvällens tema var, sommarhatt

3 kommentarer:

 1. Vad härligt! Underbara Sundbyholm. Sååå mycket minnen jag har därifrån, har varit där massor som barn (mina morföräldrar hade stuga där) och som ungdom var vi alltid där och badade och låg i slottsparken i solen. Och sen hade vi båt där... och det är verkligen en levande och fin miljö. I juli blir det Tomas Ledin i slottsparken! kram

  SvaraRadera
 2. Där har jag också varit med jobbet. Vacker miljö! Vilka fina hattar!! Kul!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Javisst är det en härlig miljö där.
  Tack för att ni tittar in till mig, Milla och Anna.
  Kram

  SvaraRadera