söndag 14 juni 2015

Kungligt bröllop

Igår sa vår prins JA till sin Sofia. Vilken underbar dag. Solen strålade över vår vackra huvudstad och alla var glada och vackra. Brudpar som gäster.

Vårt kungahus är verkligen fantastiskt, de är öppna, enkla och bjuder in. Vi får vara med och ta del av glansen, glädjen och det glamorösa.

Tror att vi alla behöver detta, få vara med en stund och slippa tänka på det dystra som ofta finns omkring oss. Få fly verkligheten i TV-soffan en stund och få känna oss delaktiga i vårt kungahus.

Vad som är så ytterst fantastiskt med detta bröllop, precis som prinsessornas bröllop är att det lyser av kärlek runt festen och akten. Det lyser av kärlek så stark så man kan ta på den. Det får oss att må bra.

För visst är det så vi alla önskar att få ha det. Få uppleva den där verkliga kärleken. När den är så stark så den bara tar tag i oss och drar med oss som en stormvind och vi kan bara inte stå emot. När man känner att partnern är så kär så varje andetag vibrerar, varje rörelse visar på närhet, varje gest är en gest av gemenskap. Visst är det så vi alla vill ha det, vill få uppleva.

Så i lördags satt nog många framför TV-n och lät sig dras med i kärleksyran.

All lycka till detta vackra och ljuvliga par.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar