onsdag 15 april 2015

Milano

Som ni vet så besökte jag Milano under helgen som gick. Var där för att utbilda mig och förkovra mig inom mitt yrke. Stå redo inför det utmaningar och förändringar som pågår hela tiden. Vad skulle hända om inget förändrades? Det skulle innebära stiltje och förruttnelse, även på våra jobb.

Saker måste förändras och det förändras vare sig vi vill eller inte. Vilket gör det bäst för oss alla att hänga på i förändringen. Men det går inte att bara hänga på i yrkeslivet, man måste göra det bra och då måste man veta hur. Precis det, att veta hur vi förändrar och hur vi hanterar förändringar och hur vi hanterar medarbetare bäst i en förändring, det var just det mitt så kallade träningsprogram i Milano handlade om.

Att stöta och blöta, ibland svåra frågor, med över hundra andra är spännande och utvecklande och när det sedan är en mängd olika nationaliteter man ska göra det med blir det än mer spännande och lite svårt men ack så utvecklande. Man vänder hemåt sprängfylld med energi! Känner mig tacksam och glädjefylld att jag får vara med i dessa sammanhang.

Milano bjöd även på några underbara timmar i strålande väder samt på god mat. Italien är alltid Italien, säger jag. Vissa platser tycker man bättre om än andra men man blir aldrig besviken i det landet. Bara doften, sorlet, maten, drycken, kaffet och människorna, det får iaf mig att känna livsnerven lite extra starkt.

Melina Hotel

Underbar frukost serverades

 
 Ett måste i Milano, Duomen


2 kommentarer:

 1. Härligt att få åka till Milano på utbildning! Sen att samtidigt få lite minisemester det gillar vi!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Precis Anna, alltid välkommet! Älskar Italien så jag tar varje chans jag får att åka dit. Ha en bra torsdag!
  Kram
  Maria

  SvaraRadera