tisdag 28 april 2015

Gör det publikt


Någon har sagt att vill man sluta röka ska man göra det publikt. Tala om för hela världen att nu är det slut med dessa dumheter. Samma borde väl gälla att börja leva på ett bättre sätt.

Har under en längre tid lagt på mig några kilo för mycket, känt mig hängig, omotiverad till träning, haft svårt att bli av med flunsor. Känner mig ofta trött och svullen. Men nu är det slut med detta leverne.

Så jag skriver ut det här, jag har sedan igår börjat en ny bana. Ska inte vrålbanta men ska försöka leva mer sunt och tänka på vad jag äter. Främst ska jag försöka dränera kroppen på socker. Har sockerberoende, om än inte av det värsta slaget, men det finns där. Så, no more suger, på ett tag.

Måste ta mig i kragen och börja tänka på min kropp, det måste gå att förändra. Ska inte trötta ut er med min kroppsnoja men jag tänker då och då uppdatera bloggen med ämnet. Då måste jag ju skärpa mig och göra verklighet av mina önskningar. Man kan inte bara hoppas att man ska vakna, snygg, slank och pigg en dag man måste jobba för det.

Igår började mitt första steg, Bilden ovan symboliserar det enda godis jag får ha hemma, mintchoklad. Typ det värsta jag vet, mår direkt illa när jag känner mint i munnen om det inte är tandkräm. Så har jag enbart minchoklad hemma kan jag låta bli de små lockelserna, för det lockar mig inte ett dyft.

Önska mig  lycka till nu, för nu kör jag!2 kommentarer:

  1. Ja! Stort lycka till! Som du vet så har jag gått igenom det där nu. Det var verkligen toppen att följa ett program strikt i 14 dagar, inget socker , ingen gluten... och periodisk fasta som gick himla bra. Såhär 3 dagar efter har jag inte fallit ur någon, inget socker (däremot frukt) och fortsätter äta bra mat. Magen mår så himla bra och det är så himla kul att ta fram sina kläder som suttit illa ett bra tag. Men hjärnan måste verkligen vara med heeeela tiden. kram

    SvaraRadera
  2. Tack för din pepp. Blev så inspirerad när jag läste ditt inlägg. Idag har jag arbetat hemifrån och då har det varit lite svårare. Blev ett kex till förmiddagskaffet. Men då gäller det att inte anse allt förstört och lägga av utan att smila till sig själv och fortsätta. Trevlig Valborg. Kram Maria

    SvaraRadera