tisdag 10 mars 2015

Snabbis till Lund

I torsdags åkte jag en snabbis till Lund. Nätverksmöte, stod på schemat. Ett led i mitt nya uppdrag inom EUMA, som jag berättat om tidigare. Tågresan ner gick jättebra och tänk vad mycket jobb man får gjort på tåget om man har bra sittplats och kopplar upp sig. Ingen som stör, bara att mosa på bland uppgifterna.

Väl i Lund checkade jag in på Hotell Planetstaden, blev uppgraderad till top floor och rum med balkong, tackar.

Mitt hjärta har visat mig charmen med att alltid installera sig på hotell. Även om man enbart ska vara en natt så ska man installera sig. Hänga upp kläderna, ställa fram toalettsakerna och göra sig hemmastadd. Han gör alltid så och jag har kommit på att det är otroligt skönt.

Känslan att få installera sig på ett hotellrum är så fantastisk, när jag gör det då mår jag verkligen bra. Även om det är en jobbresa med bara ett dygns övernattning så är det någon form av lyx att få bo på hotell och "gona in sig", riktigt.

Lund bjöd inte direkt på fint väder men vad gjorde väl det vi jobbade hela tiden. Dock bjöd staden på ett bra hotell, intressant besök på ESS, forskningsanläggning samt ett restaurangbesök som var trevligt och där maten var ljuvlig.

Kunde titta in och ut i badrummet

Installation av hygienprodukter

Mysstund vid ankomst, kaffe och äppelkaka!


5 kommentarer:

 1. Top floor! Jo jag tackar! Älskar bra hotell och få kolla in det! Vyn först sen badrummet och sist slänga sig i sängen! Mysigt!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Tummen upp för det, min vän!
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 3. Alltid lika mysigt att bo på hotell och speciellt när man får ett riktigt lyxrum:):) Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Där på hotellet har jag bott tror jag bestämt! Det är lite mysigt att bo själv på hotell ändå, sådär som att "wow allt kan hända" - fast det gör det ju aldrig ;) Lund är en himla mysig stad! kram

  SvaraRadera
 5. Ja, njuter varje gång! Tack för att ni tittar in till mig.
  Ha en underbar dag!
  Kram
  Maria

  SvaraRadera