tisdag 22 december 2015

Aske

Åk till Broo och du ska upptäcka ett litet italienskt slott mitt på landet. Villa Aske, ritat av den italiensk arkitekten Carlo Bassi. En ståtlig vill i Florentinsk stil. Här har det hänt mycket genom historien men nu är Villa Aske en konferensanläggning som även tar emot privata gäster. Villa Aske erbjuder många olika former av aktiviteter men alltid är det med italienska förtecken.
Det kan man märka direkt man kommer dit då den italienska fanan vajar vid sidan av den svenska. Allt präglas av kärleken till Italien. Så älskar man Italien men vill ha en avkopplande weekend i Sverige är det rätta stället att bege sig till.

Vi var där i fredags för att äta av deras fantastiska julbord, ett julbord som har allt det ett svenskt julbord har att erbjuda toppat med en hel mängd italienska delikatesser. Absolut ett av de bästa julbord jag intagit. Verkligen något jag kan rekommendera, dock är det inte möjligt i år för nu har de stängt för julledighet men det kommer en jul varje år.
http://www.villaaske.se/villa-aske/

Personligt och juligt inredda rum

Vid stilig gran drack vi glögg

Julbord i de vackra källarvalven


 


4 kommentarer:

 1. Tassar in och önskar dig och familjen en riktigt God Jul. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. God Jul och ha en fin uppesittarkväll!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Åh det där låter ju helt fantastiskt och som nåt för mig! Som älskar Italien o dess delikatesser lite mer än det svenska julbordet ;) Ha en härlig jul och ledighet nu!! Kramar Milla

  SvaraRadera