Hade gäster här hemma igår och bjöd på nubberöra till förrätt. Underbart god.
Nubberöra ( 4 personer)
1 Hårdkokt ägg
0,5 Rödlök
1 Burk matjesill
0,5 dl Creme fraiche
1 msk Majonäs
0,5 dl Hackad dill
1/4 dl Kaviar
Svartpeppar
Hacka ägg och lök, gör små tärningar av sillen. Blanda ihop creme fraiche, majonäs och kaviar. Ha i dill och rör ner ägg, lök och sill. Smaka av med peppar.
Servera på hårt bröd eller kavring.
Perfekt till midsommar.
Så har vi ljussatt vår altan. Blev riktigt fint och så har vi satt ut lite växter med medelhavsinspiration.
Men gud så gott o en perfekt rätt nu till midsommar, tack för receptet. Kramisar Tina
SvaraRaderaTack för att du tittar in på min blogg. Välkommen tillbaka en annan dag. Kram Maria
SvaraRadera